Menu
Your Cart

Условия за доставка

При успешно завършена поръчка ще получите и-мейл с потвърждение, съдържащ общата сума на поръчката и поръчаните продукти. В етапите на обработка на Вашата заявка, изпращаме съобщения по и-мейл със статус на заявката.

Поръчки се обработват и изпращат до 3 работни дни, като е възможно и забавяне, за което ще бъдете уведомени на посочения от Вас мейл.
Поръчки, съдържащи печат по изпратени от клиента файлове, се обработват в срок до 5-6 работни дни.

ВАЖНО:

Възможно е някои от продуктите, които поръчвате да не е наличен в България и да се достави от съответен склад в Европа, като в тези случаи, доставката се удължава със срок от 7 - 9 работни дни, като условията за заплащане на тези поръчки, както и други условия се съгласуват със всеки клиент за всяка отделна поръчка.
Изпращаме всяка поръчана стока, чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
След финализиране на заявката получавате електронно писмо, указващо номер и статус на поръчката Ви (подготвя се, предадена на куриер, доставена и др. подобни).
В случай, че всички поръчани артикули са налични, поръчката се обработва и изпраща по куриер  до 3 работни дни (в посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни).
Запазваме правото да определим по-дълъг срок за доставка и да Ви уведомим своевременно.
В случай, че не можем да изпълним договора (Вашата поръчка) поради това, че не разполагаме с поръчаните стоки, се задължаваме да Ви уведомим  и да възстанови платените от Вас суми (ако има такива) в срок до 7 календарни дни от датата, на която е следвало да изпълним задължението си по договора.